Retourneren

Bevalt een artikel je niet? Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen bedenktijd om deze zonder opgaaf van reden te annuleren. Meld je retour als eerste aan met onderstaand formulier.

 

Stap 1. Retour aanmelden

Wil je (kosteloos) ruilen met een andere maat/kleur? Vul dan bij opmerkingen de gewenste maat/model in.
Let op: gratis ruilen is eenmalig mogelijk en uitsluitend bij schoenen.

 

LET OP:

  • Het product dient zich in de originele staat te bevinden.
  • Zorg ervoor dat alle beschermstickers, etiketten, prijskaarten e.d. compleet en aanwezig zijn.
  • Er géén krassen, beschadigingen of dergelijke op het product aanwezig zijn (hierop volgt een eventuele waardevermindering).
  • Je blijft aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van de retourzending – bewaar je verzendbewijs dus goed!
  • De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

Wanneer de retourzending niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kunnen wij te allen tijden besluiten om ofwel de retourzending niet te crediteren, ofwel een vermindering in het te crediteren bedrag te brengen. Wanneer wij besluiten om een retourzending niet te accepteren, kunt u deze weer ophalen in onze vestiging in Tilburg.

Wanneer de retourzending aan alle voorwaarden voldoet, zullen wij deze verwerken. Je krijgt dan het orderbedrag teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt. Wij streven ernaar om retouren binnen 14 dagen af te handelen.

Let op: om misbruik van onze gratis verzendservice te voorkomen, worden er bij bestellingen waar sprake was van gratis verzending en ná de retour niet meer, alsnog verzendkosten berekend. Dit geldt enkel bij bestellingen die gedeeltelijk worden geretourneerd.

 

Stap 2. Retourformulier toevoegen

Dit formulier dien je na aanmelding van de retour compleet ingevuld, samen met de te retourneren item(s), naar ons op te sturen. Onze adresgegevens staan tevens op het formulier vermeld.

Download het retourformulier

Expo XL Retouren
Schijfstraat 16A
5061 KB Oisterwijk