Retourneren

Bevalt een artikel je niet? Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je bestelling om deze zonder opgaaf van reden te annuleren.

Aanmelding retour

Meld je retour aan door een mailtje met het ordernummer en de reden van retour naar retour@expoxl.nl te sturen. Vermeld het ordernummer in het onderwerp van het bericht. De retourtijd voor de zending bedraagt 14 dagen.

LET WEL OP:

  • Het product dient zich in de originele staat te bevinden.
  • Gelieve er ook voor te zorgen dat beschermstickers, etiketten, prijskaarten e.d. nog op het product zitten.
  • Zorg ervoor dat ook alle accessoires, boekjes, de doos etc. compleet en aanwezig zijn.
  • Er géén krassen, beschadigingen of dergelijke op het product aanwezig zijn (hierop volgt een eventuele waardevermindering).
  • Je blijft aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van de retourzending.
  • De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.
  • Heb je meerdere items besteld én had je recht op gratis verzending? Mocht een artikel geretourneerd worden en het resterend totaalbedrag van je bestelling onder de €49 euro uitkomen, zal er alsnog €5,95 aan verzendkosten gerekend worden. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

Wanneer de retourzending niet aan één van bovenstaande voorwaarden voldoet, kunnen wij te allen tijden besluiten om ofwel de retourzending niet te crediteren, ofwel een vermindering in het te crediteren bedrag te brengen. Wanneer wij besluiten om een retourzending niet te accepteren, kunt u deze weer ophalen in onze vestiging in Tilburg.

Wanneer de retourzending aan alle voorwaarden voldoet, zullen wij deze verwerken. Je krijgt dan het orderbedrag (excl. eventuele verzendkosten) teruggestort op je rekening. Wij streven ernaar om alle retourneringen binnen 10 dagen af te handelen.

 

Retour aanvraagformulier

Dit formulier dien je na aanmelding van de retour compleet ingevuld, samen met de te retourneren item(s), naar ons op te sturen. Onze adresgegevens staan tevens op de aanvraagformulier vermeld.

Download de retouraanvraagformulier

Expo XL Retouren
Schijfstraat 16A
5061 KB Oisterwijk