Verzenden & ophalen

Afleverlocaties

Wij leveren onze producten op dit moment in Nederland en België. Levering naar Duitsland is ook mogelijk voor alle schilderijen.

Levertijd

De levertijd bedraagt doorgaans 1 werkdag voor onze producten die op voorraad staan (uitgezonderd kunstartikelen en bij afhalen in de winkel). Heb je je bestelling op een werkdag voor 15.00u geplaatst? Deze wordt dan dezelfde dag nog verzonden en heb je doorgaans morgen al in huis. Uitgezonderd daarbij zijn zon- en feestdagen en bij eventuele vertragingen aan de kant van de vervoerder.

Verzendkosten

Past je pakketje door de brievenbus? Wij rekenen dan slechts €3,95 verzendkosten.
De standaard verzendkosten voor pakketten bedragen €5,95 binnen Nederland. Wanneer je boven de €49 bestelt brengen wij geen verzendkosten voor je in rekening! (m.u.v. van kunstartikelen)
Kies je ervoor om je bestelling op te halen in ons filiaal in Tilburg, brengen wij helemaal geen verzendkosten in rekening (dus ook niet onder de €49).

 

NederlandBelgië
Ophalen in winkelGratis (1-3 werkdagen levertijd)
Past door brievenbus€3,95€9,95
Pakket€5,95€9,95
Bestelling boven €49GratisGratis

* Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Track & Trace

Wij verzenden onze producten binnen Nederland met PostNL en DHL. Wanneer je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons per mail een ontvangstbevestiging. Wij maken de order dan voor je verzendklaar. Zodra deze verzonden is, ontvang je van ons weer een verzendbevestiging per mail. Hierin vind je tevens een link naar de Track & Trace pagina van je pakket.

Ophalen

Tijdens het plaatsen van je bestelling op onze website, kun je kiezen voor de optie ‘Ophalen in winkel’. Je order kun je dan (gratis) ophalen in één van onze vestigingen. Zodra je bestelling klaar ligt om opgehaald te worden ontvang je van ons per mail een notificatie.

Ophaallocatie Tilburg
Expo XL
Heuvelstraat 9-11
5038 BZ Tilburg
Ophaallocatie Eindhoven
Expo XL
Piazza 33
5611 AE Eindhoven
Ophaallocatie Magazijn Oisterwijk (op afspraak)
Expo XL Magazijn
Schijfstraat 16A
5061 KB Oisterwijk
Op afspraak tussen 11.00 – 17.00u
Voor een afspraak kunt u bellen met 013-208 5002 of mailen naar klantenservice@expoxl.nl