Verzenden & ophalen

Afleverlocaties

Wij leveren onze producten op dit moment in Nederland en België. Levering naar Duitsland is ook mogelijk voor alle schilderijen.

Levertijd

De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen voor onze producten. Heb je je bestelling voor 12.00u op een werkdag geplaatst? Deze wordt dan dezelfde dag nog verzonden en heb je doorgaans morgen al in huis. Uitgezonderd daarbij zijn zon- en feestdagen en eventuele vertragingen aan de kant van PostNL.

Verzendkosten

Past je pakketje door de brievenbus? Wij rekenen dan slechts €3,95 verzendkosten.
De standaard verzendkosten voor pakketten bedragen €5,95 binnen Nederland en België. Wanneer je boven de €49 bestelt brengen wij geen verzendkosten voor je in rekening! (m.u.v. van kunstartikelen)
Kies je ervoor om je bestelling op te halen in ons filiaal in Tilburg, brengen wij helemaal geen verzendkosten in rekening (dus ook niet onder de €49).

Nederland België
Ophalen in winkel (Tilburg) Gratis Gratis
Past door brievenbus €3,95 €3,95
Pakket €5,95 €5,95
Bestelling boven €49 Gratis Gratis

Track & Trace

Wij verzenden onze producten binnen Nederland met PostNL. Wanneer je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons per mail een ontvangstbevestiging. Wij maken de order dan voor je verzendklaar. Zodra deze verzonden is, ontvang je van ons weer een verzendbevestiging per mail. Hierin vind je tevens een link naar de Track & Trace pagina van je pakket.

Ophalen

Tijdens het plaatsen van je bestelling op onze website, kun je kiezen voor de optie ‘Ophalen in winkel’. Je order kun je dan (gratis) ophalen in onze vestiging in Tilburg. Zodra je bestelling klaar ligt om opgehaald te worden ontvang je van ons per mail een notificatie.

Ophaallocatie:
Expo XL Tilburg
Heuvelstraat 20
5038 AE Tilburg

* Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW