Klantenreviews 9.1/10
Blog
expo XLBlog

Blog

Paw Patrol Sleutelhanger

De leukste Paw Patrol Gifts nu bij ons verkrijgbaar!

Ben jij ook zo fan van Paw Patrol? Neem dan snel een kijkje tussen onze nieuwste Paw Patrol gifts voor de leukste cadeautjes om te geven of te krijgen. Shop ze hier

Lees meer
Wenskaarten

Wenskaarten nu ook online verkrijgbaar!

Zeg het met een kaartje. Vanaf nu vind je bij Expo XL ook online een ruim assortiment aan wenskaarten. De leukste kaarten om te feliciteren, te bedanken, je liefde te uiten of om iemand een hart onder de riem te steken. Neem snel een kijkje op onze website en koop jouw kaartje hier.

Lees meer
Happy Socks Jumbo Dot Sokken, Groen

Happy Socks herfst/winter collectie 2021

NEW ARRIVALS - Happy Socks herfst / winter collectie 2021! Check de nieuwe Happy Socks collectie hier.

Lees meer
Expo XL Retouren

Tijdelijk €2,50 retourkosten!

Om jouw shopervaring te verbeteren, zijn de retourkosten tijdelijk voor je verlaagd naar slechts €2,50! Je gehele bestelling heb je dus per pakketzending geretourneerd voor slechts €2,50. Mocht je de bestelling in één van onze filialen retourneren, betaal je zelfs geen retourkosten. Maak er gebruik van t/m 1 augustus!

Lees meer

EXPO webshop in een nieuw jasje!

Zoals je wellicht al hebt gezien, heeft onze Expo XL webshop vanaf heden een nieuw ontwerp! Naast een mooier uiterlijk is de gebruikerservaring ook verbeterd, waardoor het zoeken naar de juiste producten voor jou ook verbeterd is! Vind nu onze artikelen in jouw gewenste maat, kleur print en meer!

Lees meer

..kortingen ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, kortingen, acties, de nieuwste items en nog veel meer!

Vragen of hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.
KLANTENSERVICE
heartuserstorecrossmenuchevron-upchevron-downquestion-circle
De waardering van www.expoxl.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 1329 reviews.