Klantenreviews 9.1/10
Blog

Retour

Wat zijn de retourkosten?
?

Kies je ervoor om je bestelling in één van onze filialen te retourneren, dan betaal je geen retourkosten. Kies je ervoor om je zending per pakketpost te retourneren, betaal je vanaf €5,25 verzendkosten.

Wat zijn de retourvoorwaarden?
?

Bevalt een bestelling je niet? Je staat vrij om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze zonder opgave van reden te retourneren.

Retourvoorwaarden

  • De producten dienen zich in originele staat te bevinden.
  • Om hygiënische redenen kan ondergoed niet geretourneerd worden. Sokken kunnen enkel geretourneerd worden wanneer de verzegeling niet gebroken is.
  • Zorg ervoor dat alle beschermstickers, etiketten, prijskaarten e.d. compleet en aanwezig zijn.
  • Er géén krassen, beschadigingen of dergelijke op het product aanwezig zijn (hierop volgt een eventuele waardevermindering).
  • Je blijft aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van de retourzending – bewaar je verzendbewijs dus goed!
  • De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

Na de retouraanmelding heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Wanneer de retourzending niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kunnen wij te allen tijden besluiten om ofwel de retourzending niet te crediteren, ofwel een vermindering in het te crediteren bedrag te brengen.

Wanneer de retourzending aan alle voorwaarden voldoet, zal deze binnen 14 dagen afgehandeld en teruggestort worden. Je krijgt dan het orderbedrag teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode. Het is niet mogelijk om de terugstorting op een ander rekeningnummer/betaalmethode te ontvangen.

Schoenen (gratis) ruilen
?

Passen je schoenen niet? Deze kun je dan eenmalig gratis omruilen naar een nieuwe maat. De nieuwe maat zal dan kosteloos voor je worden opgestuurd! Wanneer je je bestelling via onderstaande link als retour aanmeldt, kun je hierbij aangeven of je een nieuw product wilt ontvangen. Je kunt je gewenste maat dan invullen bij de opmerkingen; de nieuwe maat zal dan na ontvangst van je retour automatisch voor je worden opgestuurd!

* Gratis ruilen is uitsluitend en eenmalig mogelijk voor schoenen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Retour aanmelden

Klik hier om je retour online aan te melden

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
?

Retourneer via pakketpost

Klik hier om je retour online aan te melden

Vergeet niet om de pakbon van je bestelling bij te voegen in het pakket.

Retourneer in één van onze filialen

Je retourzending kun je ook afgeven in één van onze filialen of ons magazijn. Hiervoor hoef je je retour niet online aan te melden. Wanneer je de pakbon/factuur bijvoegt met de te retourneren product(en), kun je deze afgeven in het betreffende filiaal.

Wanneer ontvang ik de terugstorting?
?

Wanneer je retourzending aan alle bovenstaande voorwaarden voldoet, zal deze binnen 14 dagen afgehandeld worden. Wanneer je retour is verwerkt ontvang je hier per e-mail een bericht over. De terugstorting kun je na ontvangst van deze bevestigingsmail binnen 1-2 werkdagen op je rekening verwachten.

..kortingen ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws, kortingen, acties, de nieuwste items en nog veel meer!

Vragen of hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.
KLANTENSERVICE
heartuserstorecrossmenuchevron-upchevron-downquestion-circle
De waardering van www.expoxl.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 1329 reviews.